Aluminium

Geluidsbeperking met 4outside aluminium systemen

4outside aluminium systemen kunnen geluidsreflecterend of geluidsabsorberend worden uitgevoerd en kunnen zowel in geluidsschermen als in gevelisolatie worden toegepast. De cassettes zijn samengesteld uit geperforeerde aluminium panelen met een kern van geluidsabsorberend materiaal en garanderen in alle gevallen een uitstekende geluidsreductie. De aluminium systemen van 4outside zijn licht in gewicht, degelijk geconstrueerd en vragen weinig ruimte, een enorm voordeel als onze aluminium systemen als geluidsisolerende gevelelementen worden toegepast.

Onderhoudsvrij en snel te plaatsen

Het onderhoud van geluidsschermen blijft een terugkerende kostenpost, waarop u graag wilt bezuinigen. En dat kan bij toepassing van 4outside aluminium geluidsschermen. Een groot voordeel van aluminium systemen is namelijk dat ze vrijwel onderhoudsvrij zijn en bestand tegen alle weersinvloeden. Want onze aluminium systemen zijn ontworpen met het oog op een optimale geluidsreductie en een lange levensduur. Bovendien maakt het geringe gewicht van de schermen deze goed hanteerbaar, waardoor ze ook snel geplaatst kunnen worden, wat de mogelijke overlast tijdens de plaatsing tot een minimum beperkt.

Waar worden 4outside aluminium systemen toegepast?

Op plaatsen waar toenemende frequentie, gewicht en snelheden van rail- en wegvervoer tot onaanvaardbare geluidsniveaus leiden en waar de ruimte om daartegen goede voorzieningen te treffen beperkt is, zijn aluminium systemen van 4outside een effectieve oplossing. Dus vinden we op maat gemaakte 4outside geluidsschermen langs spoorbanen, snelwegen, randwegen en als geluidsabsorberende bekleding van aquaduct- en tunnelwanden. Daar zorgen ze niet alleen voor de gewenste geluidsreductie, maar voegen ze door de onbeperkte design-mogelijkheden ook een verrassend esthetisch element toe aan de omgeving.

Meer weten?

Wilt u meer weten over duurzame, onderhoudsvrije en snel te plaatsen aluminium gevel-, wand- en tunnelsystemen die aan de allerhoogste kwaliteitsmaatstaven voldoen? Neem dan contact op met Jacco Langenberg van 4outside en bel +31(0)167 562 852.

Translate