RMP Panel

RMP geluidsschermelementen en gevel-/wandbeplating

De RMP geluidsschermelementen van 4outside worden geproduceerd met een in Australië door Viscount Rotational Mouldings gepatenteerd rotatiegietproces (rotation moulding process). RMP geluidsschermelementen en gevel-/wandbeplating hebben tal van voordelen. De RMP panelen zijn gemaakt van polyetheen een zeer milieuvriendelijke, sterke en duurzame grondstof, die 100% hergebruikt kan worden en een gunstige CO2-footprint heeft.

Uw eigen design aan beide zijden

RMP geluidsschermen betekenen een vernieuwende omwenteling in de landschaps- en omgevingsarchitectuur. De schermelementen van 4outside kunnen geheel maatwerk uitgevoerd worden volgens uw eigen design. De panelen kunnen aan beide zijden voorzien worden van uw eigen ontwerp in 3D. Opvallende afbeeldingen, structuren of tekstelementen zijn eenvoudig vorm te geven met de gebruikte productietechniek.

Superieure geluidsdemping en geluidsreflectie

De RMP geluidsschermelementen van 4outside hebben een holle kern, dit is inherent aan het rotatiegietproces waarmee de panelen worden geproduceerd. De 3D uitvoering van het oppervlak zorgt daarbovenop voor een betere reflectie van het geluid, wat resulteert in een totale geluidsreductie die tot 30 dB(A) kan bedragen.

Eenvoudige montage

Het polyetheen waarvan de RMP geluidsschermelementen van 4outside zijn gemaakt, is een zeer lichte kunststof.  De geluidsschermen van 4outside zijn daardoor eenvoudig te plaatsen, met licht materieel. Dat bespaart kosten en ruimte tijdens de montage.

RMP geluidsschermen zijn graffitibestendig en vlamvertragend

De RMP geluidsschermelementen van 4outside zijn zeer goed bestand tegen vandalisme. En door de geringe hechting van andere stoffen aan het oppervlak zijn de schermen ook vrijwel graffitibestendig en bestand tegen chemicaliën, zoals zuren en basen. Het materiaal is vlamvertragend (brandklasse 2B) en uv-bestendig.

Toepassingen

Door hun unieke design-mogelijkheden en het lichte gewicht zijn de RMP geluidsschermpanelen een perfecte en oorspronkelijke oplossing voor grote geluidsvoorzieningen, zoals geluidsschermen langs wegen en spoorlijnen en voor geluidswering aan gevels.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over RMP geluidsschermelementen, neem dan contact op met Jacco Langenberg van 4outside, tel +31(0)167 562 852.

Translate