Glas

Geluidsschermen van glas

Toepassing van glas in geluidsschermen wordt door het publiek zeker gewaardeerd om de ruimtelijke beleving die een onbelemmerd uitzicht biedt. Daarom levert 4outside ook een uitgebreid programma geluidsschermen van glas. Met alle mogelijke varianten uit ons programma kan een grote verscheidenheid oogstrelende oplossingen worden ontworpen om voor een effectieve geluidsreductie langs snelwegen, spoortrajecten en industriegebieden. Met name in geluidsschermen langs kwetsbare natuurgebieden heeft het gebruik van glas en andere transparante materialen grote waarde.

Modulair en maatwerk

De modulaire, geprefabriceerde systemen van 4outside bieden veel voordelen op het gebied van productie en plaatsing van de schermen. Maar door intensieve samenwerking met alle belanghebbenden kunnen we ook maatwerk constructies leveren voor complexe situaties waar heel specifieke designeisen worden gesteld. Dus kunt u met onze expertise en ervaring voor elke denkbare locatie een effectieve geluidsreducerende voorziening realiseren die het aanzien meer dan waard is.

Gehard, gelamineerd, gekleurd

De glazen geluidsschermen van 4outside kunnen worden voorzien van diverse typen glas en combinaties daarvan, afhankelijk van de eisen die gesteld worden op het gebied van geluidsreductie, transparantie, veiligheid en design. Glasproducten die in 4outside geluidsschermen worden toegepast zijn gehard glas, eventueel gelamineerd uitgevoerd en gelamineerd float-glas. Dit glas kan helder transparant of gekleurd worden toegepast. Tevens kunnen glaspanelen voorzien worden van uv-folie, ter bescherming van vogels, of folie met een print. In plaats van transparante folie kan in gelamineerd glas ook folie met een print of een metaalfolie verwerkt worden. Vanzelfsprekend kan het glasoppervlak bewerkt worden, bijvoorbeeld door zeefdruk, emailleren, lasergraveren of zandstralen.

Een goed eindresultaat

Met al deze mogelijkheden ligt het ontwerpen van een exclusief geluidsscherm dat voldoet aan alle specifieke eisen van uw opdrachtgever binnen ieders bereik. Bovendien profiteert u van korte communicatielijnen en de op uw processen afgestemde werkwijze garandeert u een goed eindresultaat.

Meer weten?

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met 4outside en bel +31(0)167 562 852, Jacco Langenberg.

Translate